Mijn lesaanbod

Leeftijd

Het lesaanbod is voor volwassenen en kinderen vanaf de leeftijd van acht jaar.

Wandeling

Wel is het mogelijk om een wandeling te paard te boeken voor de jongere kinderen.

Hulpvraag

Heb jij een specifieke (hulp)vraag en staat de informatie die jij zoekt er niet tussen? Neem contact met mij op!

één op één

De begeleiding en lessen worden één op één gegeven.

Kickstart

Dit lesprogramma is ontwikkeld voor de beginner. In tien individuele lessen leer jij de basis van het omgaan met paarden. Er wordt aandacht besteed aan de algehele verzorging, het welzijn van paard en ruiter, samenwerken, contact maken en leren paardrijden vanuit rust en ontspanning. (Minimumleeftijd 8 jaar, geen maximum). Indien mogelijk wordt de lessenreeks afgesloten met een buitenrit (onder begeleiding).

Losse les

Grondwerk/rijles of een combinatie van beide.

Wil jij niet alleen rijden, maar ook vanaf de grond samenwerken met een paard? Een plezierige samenwerking begint met beide benen op de grond. Vanaf de grond kan worden gewerkt aan een vertrouwensrelatie, die eenmaal op het paard goed van pas zal komen.

Heb jij een eigen paard of een verzorgpaard en ervaar je problemen in de omgang of tijdens het rijden? Zijn lichamelijke problemen uitgesloten en kom je er maar niet achter waar de oorzaak ligt van het probleemgedrag? Stuur me een bericht, foto en/of filmpje zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

10-rittenkaart

Met een 5 of 10 lessenkaart heb je recht op 5 of 10 individuele lessen. Je kunt kiezen voor lessen in samenwerking, grondwerk, rijles of een combinatie hiervan. Voor kinderen geldt dat de leskaart ook ingezet kan worden om mee te doen aan een kindermiddag.

Kindermiddag

Een aantal keer per jaar vindt er een kindermiddag plaats. Een middag (3 uur) die in het teken staat van plezier, ontspanning, spel en uiteraard paarden. De kindermiddag wordt georganiseerd voor kinderen van verschillende leeftijden. Vraag naar de mogelijkheden.

Therapie/Begeleiding

Heb jij een hulpvraag of wil jij werken aan je ontwikkeling en wil jij onderzoeken of ondersteuning met het paard als co-therapeut bij jou past? Kom dan vrijblijvend langs voor een kennismaking. In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

Let op: ten tijde van mijn opleiding zijn de tarieven voor hulpverlening aangepast. Informeer naar de mogelijkheden via contact.

Vergoeding

In sommige gevallen wordt hulpverlening met behulp van paarden vergoed. Meer weten hierover? Informeer bij je verzekeraar of neem contact met mij op. Alle begeleiding wordt uitgevoerd door een gecertificeerde HBO opgeleide hulpverlener.